Samenwerking met Konekt

Wat doet Konekt juist?

 Leef voluit in een inclusieve wereld, dat is waar Konekt voor gaat. We geloven dat iedereen, met of zonder beperking, onze missie mee kan realiseren. We vertrekken steeds vanuit een waarderende benadering, waarbij de talenten van deelnemers het uitgangspunt zijn. Of het nu om mensen met een beperking, hun supporters, professionelen of 'Jan met de pet' gaat. Konekt zet in op vorming, dans en sensibilisering.  

Op welke manier werken jullie samen met SPOND?

 Ambulante en mobiele begeleiding vraagt soms een specifieke aanpak. We vinden het belangrijk dat ook deze begeleiders via ons inspiratie kunnen vinden. Via SPOND blijven we op de hoogte van de noden die leven bij mobiele begeleiders en hun cliĆ«nten, maar ook van de waardevolle expertise die daar aanwezig is. Samen met Tina en de vormingsverantwoordelijken vertalen we die noden naar een aanbod op maat van mobiele begeleiders. Voor ons is het fijn om een vormingsaanbod uit te werken waarvoor zeker interesse is, en SPOND-leden krijgen 10% korting op deelname. Daarnaast nemen we ook deel aan de Academische werkplaats die op initiatief van SPOND is ontstaan. De werkplaats doet wetenschappelijk onderzoek naar de ondersteuning van mensen met een beperking. 

Waarom vind je het een meerwaarde om de handen in elkaar te slaan?

Zowel Konekt als SPOND leggen de focus op inclusie, netwerkversterking en uitwisseling. We vinden het belangrijk om  kennis van personen met een beperking zelf, hun netwerk en professionele begeleiders te verbinden met onze eigen expertise. 'Niet voor ons, zonder ons' is een belangrijk motto dat we willen eren. Door samen te werken met SPOND krijgen we heel wat kansen hiertoe. 

Samenwerking met Konekt

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x