Dag 9 - vzw OpWeg

3 december 2018

Beste collega’s

Vandaag was vzw OpWeg van de partij voor het houden van piket aan het Ellipsgebouw in Brussel, de thuishaven ven minister Vandeurzen. We hebben er van 8.00u tot 9.15u gestaan en alle flyers (2 pakjes) waren uitverkocht.

Het was duidelijk dat het maandagmorgen was, te zien een de gelaatsuitdrukking van verschillende ambtenaren. Sommigen reageerden zelfs wat lastig en ambetant omdat wij er voor de zoveelste keer stonden, sommigen zijn ons ondertussen echt wel beu gezien en reageren vooral op de zoveelste en dezelfde flyer. Ze gaven ook mee dat dit slecht is voor het milieu. 

We kregen ook af en toe wel vriendelijke blik en een vriendelijke goede morgen terug, maar er was eigenlijk maar 1 medewerker van het kabinet ‘economie en werk’ die aangaf zeker achter de boodschap te staan en de tip gaf om een flyer met minder tekst te maken.

De witte hesjes van SPOND die we aanhadden werden echt wel herkend en onze spandoek trok de aandacht. Onze intakeverantwoordelijke, Isabelle Moons, is ook de stapel gezichtjes van alle wachtenden samen met een begeleidend schrijven gaan aangeven aan het onthaal ter attentie van minister Vandeurzen.

Alvast veel succes aan de volgende groep! Marjan Puls


Dag 9 - vzw OpWeg

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x